Bezembinder Schilderwerken
Service en kwaliteit, dat is onze garantie aan u!

Beglazing


Niet alleen voor schilderwerk kunt u terecht bij Bezembinder Schilderwerken, wij zorgen ook graag voor uw glaswerk. Wij kunnen het voor u leveren en natuurlijk ook vakkundig plaatsen.   

Bent u op zoek naar beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje of op maat geleerd glas voor complete woning of bedrijfspand? Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Wilt u bijvoorbeeld veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, hoogrendementsglas (HR++) of zelfreinigend?

Er zijn verschillende soorten dubbelglas, met verschillende isolatiewaarden. Met warmte-isolerend glas houdt u t.o.v. enkel glas de kou buiten. Indien u dit traditioneel dubbelglas vervangt door bijvoorbeeld HR++ valt er flink te besparen op uw energierekening.

Glas is niet alleen functioneel maar kan op diverse manieren ook decoratief toegepast worden. Figuurglas, glas in lood, dubbel glas met ingebouwde jaloezieën (screenline) zijn enkele voorbeelden. 

Glas zetten is een vak apart. Een vak dat deskundigheid, ervaring en kennis vereist. Een vak dat wij verstaan. Wil je glas laten zetten of glas laten vervangen? Wij zijn u graag van dienst. Bij Bezembinder Schilderwerken bent u verzekerd van een piekfijne afwerking.


Is uw raam gesneuveld?

Neemt u dan gerust contact op met Bezembinder Schilderwerken. Wij hebben geen 24 uurs service maar staan wel voor een snelle reparatie en eventueel een noodoplossing.