Bezembinder Schilderwerken
Service en kwaliteit, dat is onze garantie aan u!

Welkom op onze website!                                                             


Wat verwacht u van een Schildersbedrijf?                                                                                                           

Als u betrouwbaarheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht hoog op u lijstje heeft staan, voldoet Bezembinder Schilderwerken graag aan uw verwachtingen! Voor Bezembinder Schilderwerken is een goede vertrouwensrelatie met de klant erg belangrijk.                                     

Bezembinder Schilderwerken is een veelzijdig en flexibel schildersbedrijf waar hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schilderwerk, zoals onder andere nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Wij verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk voor zowel bedrijven als particulieren.

Naast schilderwerken behoren het leveren en plaatsen van beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen tot de mogelijkheden. U kunt er op vertrouwen dat wij doen wat we beloven! 

Werkzaamheden vinden in goed overleg plaats en worden nauwkeurig en volgens afspraak op tijd uitgevoerd. Duidelijkheid wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld en is kenmerkend voor onze aanpak.

Legt u uw woning/bedrijfspand in onze vakkundige handen? Dan kunt u rekenen op: 

- aandacht voor uw wensen;

- een vakbekwame aanpak;

- een gedegen advies;

- kwalitatief hoogstaand (schilder)werk.


Wilt u een professioneel eindresultaat? Bel Bezembinder Schilderwerken, wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden!


Advies en offerte  

Heldere afspraken zijn de basis voor prettig zaken doen. Op basis van een oriënterend bezoek op locatie en een inventarisatie van uw wensen ontvangt u een vakkundig advies omtrent de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke offerte. Deze vermeldt precies wat u betaald en waarvoor.  Voor een gericht advies en een vrijblijvende aanbieding kom ik graag bij u langs.


Jacco Bezembinder

Bezembinder Schilderwerken