Bezembinder Schilderwerken
Service en kwaliteit, dat is onze garantie aan u!

Over ons


Na ruim 28 jaar werkervaring te hebben opgedaan als werknemer bij schildersbedrijven in de regio ben ik in 2013 als zelfstandiger begonnen. 

Ik ben een schilder die passie heeft voor zijn werk en het vakmanschap goed beheerst door mijn jarenlange ervaring. Creativiteit, vakmanschap, kleur, oog voor detail en sociale contacten zijn aspecten die mij erg aanspreken in het schildersvak. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en meedenken met de klant want voor ieder probleem is immers een oplossing. Ik hou van een uitdaging maar maak geen beloftes die ik niet waar kan maken.  

Volgens mij is het geheim van een goed schildersbedrijf het leveren van goed werk en je moet kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Service verlenen en garanties bieden, daaraan ontbreekt het tegenwoordig nog wel eens. Het vertrouwen van de klant moet je verdienen en dat bereik je met ervaring en betrouwbaarheid. Bezembinder Schilderwerken is een veelzijdig en flexibel schildersbedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.

Klanten kunnen bij Bezembinder Schilderwerken terecht voor alle facetten uit het schildersvak: van binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, beglazing, houtrotrenovatie, kitafdichting tot bijvoorbeeld epoxyvloeren.