Bezembinder Schilderwerken
Service en kwaliteit, dat is onze garantie aan u!

Overige werkzaamheden


Houtrot reparatie

Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning/bedrijfspand. Schimmel, hoge luchtvochtigheid, lekkage, slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht.

Houtrot reparatie of vervangen moet zo spoedig mogelijk gebeuren om erger te voorkomen. Nog belangrijker is om het schilderwerk van de houten onderdelen zoals kozijnen, dakkapellen, schuifpuien of deuren goed te onderhouden. Houtrot herkend u aan het loslaten van delen van het hout, blaasvorming onder en barsten in de verflaag en verkleuring (bruin/zwart) van het ongeverfde hout.

Als houtrot reparatie vroegtijdig en vakkundig wordt uitgevoerd, dan kan dat kostenbesparend werken. Bezembinder Schilderwerken voert reparaties uit met de beste middelen die daarvoor ontwikkeld zijn. Wij garanderen dat na het behandelen van het hout, er niets te zien is van de reparatie. Uw kozijn, deur of raam zal er weer als nieuw uitzien


Kitwerkzaamheden

Wie denkt dat kitwerkzaamheden eenvoudig zijn uit te voeren, komt meestal voor een verrassing te staan. Dit is precisiewerk dat de volle aandacht behoeft. Slechte kitnaden zorgen voor lekkages met alle gevolgen van dien.

Kitwerk voor uw badkamer, toilet, keuken of beglazingssysteem. Het uitsnijden van oude kitnaden en aanbrengen van nieuwe, Bezembinder Schilderwerken is gespecialiseerd in het professioneel afdichten. Samen bepalen we welke kitproducten het beste passen bij uw specifieke situatie.


"Vocht, de grootste vijand voor uw lak en houtwerk!"