Bezembinder Schilderwerken
Service en kwaliteit, dat is onze garantie aan u!

Wandafwerking


Mooie wandafwerking is één van de basiselementen van een strakke en fris ogende ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw muren er door schilderwerk en wandafwerking (weer) uitstekend uitzien. Wij werken uw wanden op talloze verschillende manieren af. Kies uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Uiteenlopend van een basisafwerking tot afwerking met exclusief behang, fotobehang, muurverf of glasweefsel. Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Diverse stijlen, kleuren en manieren van wandafwerking kunnen worden gecombineerd zodat een prachtig geheel ontstaat. 

Wandafwerking begint met het juist prepareren van de ondergrond. Dat betekent veelal repareren, egaliseren en impregneren. Goed advies is belangrijk, omdat de ondergrond en de condities ter plaatse mede bepalend zijn voor het eindresultaat. Daarom brengen wij altijd een bezoek op locatie, om de te behandelen oppervlakken te inspecteren.


Behang                                                               

Behang biedt u de mogelijkheid om uw woning in te richten naar de stijl die u zelf wenst. Modern en strak, maar ook klassiek of extreme kleuren. Behang is in vele structuren leverbaar.

Vinylbehang

Dit behang heeft een dikkere toplaag waardoor een sierpleistereffect verkregen wordt. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Glasweefsel

Glasweefsel een decoratieve muurbekleding, Verkrijgbaar in een veelvoud aan dessins die in elke gewenste kleur en glansgraad kunnen worden afgewerkt. Glasweefselbehang is ondergrondversterkend, stootvast, duurzaam en makkelijk overschilderbaar. Bovendien camoufleert het lichte onregelmatigheden in de ondergrond.

Muurverf

Aan de hand van uw voorkeuren en bestemming van de ruimte, kan er een muurverf worden gekozen die voldoet aan de eisen. Deze eisen kunnen zijn: glansgraad, oppervlakeffect (glad of gestructureerd) en reinigbaarheid. Bijvoorbeeld bij een gestructureerd oppervlak kunt u kiezen voor kwarts.